Khamis, 21 September 2017

REKREASI DI KLUANG JDT


Assalamualaikum semua pengunjung-pengunjung Halamanku... n3 kalini inginku abadykan, aktiviti rekreasi kami sekeluarga ke Kluang JDT, 02 September 2017 aritu, sebenarnya ni story masa cuti Hari Raya AidilAdha tempohari, kalini balik kampung gader2 ngan kakakku kak Rose n anak saudara nieda, ni pestime kami nek keta gader2 blk kg, kebetulan kami cuti yang sama so, balik lah sekali.. bila dah balik sekalini banyak lah aktiviti rekreasi n makan2nya ye tak.. hihihi SK suker je bila jalan2 neh, jom layan

 
first destinasi kami ke Kluang Rail Coffee

sementara lepak2 tunggu oder..

possing2

layan kopi ais.. memang kaw hihihi

possing2 sebelum balik
SK, Azfar, Mak Lawa, Kak Rose n Nieda

Possing2  Kluang Rail Coffee

setelah lepak2 manggis mengopi kita jalan2 ke Street Art.. Jom layan

Layan Kluang Streets Art

Jom layan2 gambar, kenangan macam2 Aksi Azfar ni hihihi jom layan..

jalan mana ni?

possing ngan Ironmen.. siap cakap, 
Azfar: mama bila saya boleh jumpa Ironmen?
Mama : Insyaallah Azfar doalah nanti kita dapat jumpa Ironmen..
dalam hati mama ' Insyaallah mama n papa nak bawa Azfar jumpa di Bandung nanti" hihihi suprise!

Ada gaya


chuuu... chuu.. 
susah nak snap gambar dia beraksi ngan tran 

Banana

Papa layan..

Duk sesama lam cawan

yaarrrkkkk sengguh-sungguh Azfar

la.. laa.. laa.. laa.. laa..

ngan Mak.. gaya nak mendaki neh hihihi
tq mak.. spoting mak layan2 sumer ni terutama Azfar ni macam2 kerenahnya..

ada gaya.. hihhi

Sekian je.. n3 kalini x de lah byk story, layan2 gambar2 kami berekreasi.. hihihi.



Tiada ulasan:

Catat Komen