Jumaat, 30 April 2010

Kursus Spies

Kursus Spies

Salam semua... first nak minta maaf coz lupa nak inform join kursus.. bleh camtu.. sorry banyak2 ader sesapa yang rindu... I miss U all too he he he.. t erma gi rojer umah kekawan ye... kepada yang tinggal jejak n masage mekasih bebanyak ti erma return...
ok kehilangan ku x gi berpoya2 tapi kena join kursus.. Wajib tuk penjawat awam n masyarakat negeri Selangor.... so join ler.. jom join story mory ku...

Ni geng dari KUIS..
ramai x sampai lagi tgk tu... banyak kerusi kosong.. tu yang sempat kami berposing he he he
Hadapan dari Kiri..Aku, K.Jun (F.Nursing) Rozi(Unit Kemasukan JPA) K.Sarimah (Unit Keselamatan)
Belakang dari Kiri.. K.Haniza(Unit Training) Suzana & Imaniza (Unit exam JPA)

Aku ngan K.June

Makan time... he he he

Menu Lunch
Nasi Putih, Ayam Sambal n Lemak Petola
sebenarnyer banyak lauk pauk yang disediakan.. tapi ini yang menjadi pilihan..


Menu Minum Petang
Cucur Udang vs Sambal

x-florace... Ngam Ho..

Selesai Tugasan x-florace

Menu minum malam.. Bubur Kacang Hijau

Menu Minum Petang..
Cucur Sayur vs Sambal

Kelas terakhir kami
Inilah group Aku

Bersiap nak tinggalkan kem..
ni katil n dorm kami (KUIS) tu beg yang ku bawa datang Kursus.. ramai terkejut...kecil jek..dah tentatif 2 hari 1 malam..semua cukup n lengkap... he he smart..

Kat luar Dorm.. A3

Ni Ketua Dorm merangkap ketua rombongan peserta KUIS
Kak Haniza bt. Ahmad

Kompom.. ha ha ha tamat kursus.. tu sijil..
Kak June, Aku, Kak Niza



Menu Lunch tuk hari terakhir
Nasi Putih, Sambal tumis,Ayam goreng n Udang ..ini yang menjadi pilihanku...
sebenarnyer ader lagi.. sayur lemak pucuk rebung, ulam n ikan masak sambal n ikan masin...
 he he tapi x gemar lauk tu he he

Peserta-peserta perempuan KUIS
kami nak naik bas..

Aku ngan K.June
Dalam Bas.. bergerak meninggalkan EXCEL TRAINING RESORTS Broga Lengging N9

Tiada ulasan:

Catat Komen