Isnin, 19 April 2010

Hari Keluarga Akademi Islam (Fakulti SK)

Kami yang keletihan selepas selesai FamilyDay AI

Salam semua... next n3...ok jangan marah... ni n3 semalam yang mana aku terlibat menjoinkan diri ngan Hari Keluarga Akademi Islam (Fakulti SK) he he he tema kami kuning... sebenarnyer memang kami banyak baju couple ni... cececewa.. nape? ha sebab SK memang suker n nak kami selalu pakai baju coupleni.. kalau x pun akan pakai warna sedondon.. sampai jadi bahan kami ni... tapi aku x kisah sebab SK suker kami pakai color same2 ni... jangan mara...ha...ok... citer pasal FD..

Hari : Ahad
Tarikh : 18/4/2010
Masa : 8.30pg - 1.45ptg
Tempat : Taman Perdana Putrajaya
Pembahagian Kumpulan : Teratai (Biru)

SK.. berkopiah tu Ust. Fauzi b. Sahar
ha Stiker kat dada tu stiker kumpulan (Teratai)

First Game..  kutip getah guna straw... Kutip jangan x kutip Sayang he he

Pasing getah guna straw juga.. jangan jatuh ust. Isa

Game ke-2 Bina Perkataan

Main Dartlah pulok

Fokus jangan x fokus Sayang

Bina Straw tertinggi...sorry x snap gambar gambar siap..

Giliran perempuan n isteri2 staflah pulok

game kutip n past getah guna straw.. aku join past jek.. x reti nak kutip.. he he he

bina perkataan..

lempar gelung plastik... he he he

sebelum lepar... possing dulu k...

bina Straw...

game angkat kain

aku pulok... angkat kain? aper yang diangkat..

ha.. atas kain ade gelas n dalam tu ader bola pingpong.. sentiasa stand jangan bagi tergolek gelastu he he

next game.. kepit bola beramai2 he he he

Hati2 go go go

peserta pompuan lak... aku x join takut tang belon tu he he he

Cabutan bertuah... hu hu hu mangkuk kaca? syukur jek he he he

closeuo sikit... tu lah hadiah cabutan bertuah kami

memang meriah..

tak sangka group kami teratai... lelaki n perempuan dapat tempat kedua he he he sejiwa gitu he he

Ha... wakil group perempuan Teratai.. tempat ke-2

N keseluruhan... Teratai tempat pertama Yiipppiii he he he

Kami yang keletihan... ni nak balik dah ni...
inilah n3 FamilyDay SK...

Tiada ulasan:

Catat Komen