Ahad, 19 Jun 2016

Menu Berbuka Ramadhan 10/2016

Menu Berbuka Ramadhan 10

Assalamualaikum semua.. harap semua sihat2 n ceria2 selalu.. n3 kalini nak share menu berbuka kami.. jom nak story, arini adalah hari yang agak sibuk sebab bab baru release markah tuk keputusan pelajar, so cam biasa aku dengan bantuan seorng staf akan menyediakan dokumen utk mesyuarat pengesahan keputusan tu.. setle lam kul 5.40ptg cam tu SK pun ambil n kami pulang.. tetiba SK nak beli barang, begitu juga ngan aku.. so kami berdua singgah ke pasaraya CS.. ya Allah begitu cepat masa berlalu.. ketika ingin membayar, kami beratur agak panjang.. setle semua urusan pembelian, kami bergegas pulang n time sampai umah kul 7.00ptg, apa lagi bersilat lah aku, so dengan masa yang ada.. terhasillah Kue Tiaw Goreng simple ku.. bila tengok jam baru kul 7.20ptg, aku oles sekejap Sandwich Tuna.. Alhamdulillah Selesai.. tapi dalam hati berdebar kencang.. hahahaha.. sabo je kan.. jom layan menu berbuka kami berdua.

Kue Tiaw Goreng

Sandwich Tuna
Abaikan Sandwichku yang agak comot tu.. hihihi

Menu berbuka kami

Tiada ulasan:

Catat Komen