Khamis, 4 Oktober 2012

Kue Tiaw Udang Goreng

Kue Tiaw Udang Goreng
Assalamualaikum semua... morning2 sory.. lambat bukak tingkap pagini.. ini bukan petanda malas buka tingkap tau he he he.. sebenarnyer duk bertapa di klinik kesihatan ader temujanji katanyer he he he lamalah pulak hu huhu... ok lah..ni nak tepek menu dinner malam tadi.. cam biasa yang senang, simple n cepat yang paling penting sedap n kenyang he he he... balik kerjapun dah agak lewat so kita leburkanlah menu2 mudah n yang ader kat peti ajaibku itew.. senang tak? kelakarkan menu simplepun nak n3 tapi aperpun jom jamu mata ngan menu dinner... takleh nak mintak dah habis he he he...
Kue Tiaw Udang Goreng
 mmmm sedap he he he masuk bakul sendiri.. he he he

13 ulasan:

  1. peberet kak mas ni erma...
    meh ler sepinggan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Mas.. kue tiau udang goreng Siap.. kahas untuk akak he he he

      Padam
  2. wsalam..wahhh fav kak zila juga ..buh udang lebeyy..banjirr udang:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Zila Kue tiaw udang lebey SIAP! he he he

      Padam
  3. mmm nampak sedap n menyelerakan akupun suker.. bak sepinggan ea..

    BalasPadam
    Balasan
    1. uish.. lina meh meh meh.. sedap neh..

      Padam
  4. Salam erma!!! sedapnyaaaaa yg ni pun lama sgt tak buat, tgk diet ni kena control jap tunggu beberapa bulan baru nak melantak lagi baru best ehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam Ika... cayalah meh erma bg semangat teruskan perjuanagan diet... he he he

      Padam
  5. Salam Erma.Alhamdulilah,rezeki erma sekluarga...SK pon xcerewet pasal mkn.Paham keadaan wifenya skrg:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam kak azatie.. Memang Alhamdiulillah n bersyukur sgt2 kak.. semua yang senang2 he he he he

      Padam
  6. slm Erma...perghhhh...lapo balik tgk kue tiew udang ni...pasti mjilat pinggan kalau dpt merasa ni..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam kak QH he he he meh kak blh join sesama he he he...

      Padam
  7. Salam Erma..beberapa kali datang intai dapur Erma tetapi sunyi sepi...ha..hari ini baru nampak kelibat tuan dapur hehe..Cm suka makan pecal terutamanya jika ada bau bau cekur dalam kuahnya..sedap.

    BalasPadam