Jumaat, 6 Januari 2012

ULANGTAHUN PERKAHWINAN.. Alhamdulillah - Bercuti Cameron Highland


 10 Dis 2009 (3.00ptg) -2011

Assalamualaikum... Selamat Tahun Baru 2012 semua... semoga dengan kehadiran tahun baru ini memberi lebih semangat n kebahagian buat kalian...
berbalik kepada n3 kalini... ni dah kenapa lambat bebeno meng n3 nyer he he he... meh sama2 mengimbau kembali saat2 aku diijab kabulkan n bergelar isteri kepada SuamiKu Mohd Faizal b. Ramaya...
Alhamdulillah kini usia perkahwinan kami melangkah ke 2 tahun... ku panjatkan kesyukuran kepada Allah subhanahuwataala di atas Rahman n Nikmatnyer kami masih lagi Bahagia Bersama... Alhamdulillah.. iringan doa kalian juga amat diharapkan...
* Semoga Berbahagia Ke Akhir Hayat
* Semoga Mendapat Keberkatan n Keredhaan Alla s.w.t
* Mencapai segala impian..
Jom layan... 
saat manis di ketika itu....

Waktu itu...

 Pasangan Suami Isteri

 Terima Kasih kerana sudi bersama n menerima seadanya..
 No bilik menginap 210 ( 10-12-2011) 
ala-ala tarikh ulang tahun gitu...

Oklah... n3 ku tambah tuk story raikan ulang tahun... pada tarikh 10 Dis 2011 SK menghadiahkan pakej bercuti ke CH... Alhamdulillah.. aku memang suker tempat itu... tapi... skang ni time cuti sekolah.. cuacapun x menentu.. hujan... tapi bila SK kata kita nak berehat jek bkn melawat... kami gagahkan juga... Alhamdulillah semua bejalan lancar... tepat kul 1.30 kami checkin kat KAVY HOTEL... berhampiran tapak pasar malam... jom layan....

KAVY HOTEL
 selesa n harga berpatutan..

 tepat kul 3.00 ptg kami meaikannyer...
aku bagi SK hadiah...

 SK teruja membukanyer..

 Aku bagi Album yang aku tempah khas...
inilah caranyer untuk mengimbau kembali kenangan di Hari Persandingan Kami..

 Alhamdulillah memang menjadi.. SK sangat terharu.. kami memang bisu tanpa bicara..
hanya menatap lembaran demi lembaran Album yang merakam 1001 detik indah kami bersama...

 gi lepak2 n rounder2 pasar malam..
dengan cuaca yang sangat sejuk... best..
cuma timetu cuti sekolah.. keadaan memang sesak ngan pengunjung ...
kami tak lah banyak snap gambar bab tak sesuai n selesa...

 checkout time...

 semua dekorasi hiasan Krismas.. maklumlah nak dekat perayaannya..

 pepagi kami dah checkout nak elak kesesakan...
Alhamdulillah bemua berjalan lancar..

 perjalanan pulang kami singgah MARDI



 tgk siapa yang kami jumpa... 
Akhirnyer.. ader jodoh ngan Kak Ayu sekeluarga...
Kak Ayu member satu tempat kerja... sebenarnyer ader ceritanyer ni..dari awal lagi sering bertukar cerita.. dlm SMS jek.. aper taknyer.. asyik mereka nampak kami.. kami mencari gak tapi memang x jumpa.. puas kami cari Toyota Avanza Hijau.. hu hu hu memang lah x jumpa bab mereka naik Alza hu huhu... last2 jumpa gak kat Mardi... he he he 


 Singgah pulak kat BOH..
ni pun tawakal jek.. kalau ader parking bolehlah singgah.. Alhamdulillah


 dapatlah beli teh he he he

 bayar time..

 Alhamdulillah cuaca cerah..
banyak kelebihan percutian pada kalini.. time shopping2 tu memang byk dapat murah n free..
he he he aper taknyer kami berdua ber inai dijari.. masing2 wish2 ingat honeymoon pengantin baru..
Dalam hati Ulang tahun jek.. alahmdulillah ramai gak mendoakan kebahagiaan kami..

 tqvm Sayang.. Semoga segala impian menjadi kenyataan Insyaallah...


14 ulasan:

  1. SaLam Erma...HAPPY ANNIVERSARY YG KE 2.K.atie doakn semoga kebahgiaan sentiasa mengiringi kalian berdua.

    Selamat tahun baru 2012 juge!
    Lama xsinggah kat sini sbb byk bloglist k.atie hilang :(.Akhirnya jumpa blk blog erma nie.Cepat2 simpan...

    BalasPadam
  2. Assalam erma, selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 2,semoga berbahagia selamanya... bestnya cuti2 cameron, tempat percutian yg paling akk suka tu. Tapi pg time cuti sekolah mcm tak best pulak sesak sana sini huhu

    BalasPadam
  3. To : Kak Azatiesayang
    w'salam.. terima kasih byk2 atas ucapan n doa akak... moga dimakbulkan Amin...
    selamat tahun baru.. ye ker kak.. tapi betullah kak latelyni blog cam prob. kat sini selalu x leh buka.. tak tau naper.. harap2 kita terus berhubung...

    BalasPadam
  4. To : Kak EmbunRosaliza
    w'salam akak..tqvm akak atas ucapan n doa akak.. samalah kita suker gi CH tapi time tu memang kureng sikit sesak lah kak.. hu hu hu

    BalasPadam
  5. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan.. semoga berbahagia ke akhir hayat.. n capat menimang cahaya mata... he he he best tu gi cameron..

    BalasPadam
  6. happy anivsry.. smga bahagia berpanjangan hingga ke anak cucu.. jap jer dah 2 th kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. To : Kak Dzana
      terima kasih bebayak akak.. tu lah kan cepat betul masa berlalu.. rasa cam baru jek he he he.. teringat akak sudi datang ke majlis perkahwinan erma.. tqvm...

      Padam
  7. Salam rindu erma, tahniah dah 2thn dah usia perkahwinan.happy anniversary buat erma dan suami ya semoga kekal bahagia selamanya ..insyaAllah. best bercuti ke cameron tu..lama tak kesana.

    BalasPadam
    Balasan
    1. To : Kak Nieza
      Salam kak Nieza.. terima kasih banyak2 akak..moga dimakbulkan segala doa.. Amin.. tu lah kak sekarang Cameran dah kurang aman.. ramai sesangat hu hu hu.. tapi tetap manten best he he he

      Padam
  8. Assalamualaikum..Happy 2nd Anniversary buat Erma & hubby, moga berbahagia hingga ke syurga & dikurniakan anak2 yg comel,semoga semua impian jadi kenyataan, Insya Allah...Amin!

    Memang seronok dpt berhoneymoon kat tempat sejuk & dingin2 nie kan! :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. To : Kak Azlina
      Alahmdulillah terima kasih bebanyak akak.. Amin... semoga dimakbulkan... he he he
      suker cameron nyaman he he he

      Padam
  9. selamat hari ulangtahun perkahwinan yang ke2 ema & SK. moga bahagia hingga ke syurga, amin!

    BalasPadam
    Balasan
    1. To : Kak Roselangkawi
      Amin... terima kasih kak rose he he he.. tu lah kak maaf bebanyak bz lah kak tak sempat nak menyapa akak he he he.. tapi akak tetap dihati... he he he

      Padam
  10. To : Salina
    tqvm atas ucapan moga dimakbulkan.. tu lah kan insyaallah dikurniakan.. he he he

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails