Isnin, 30 Julai 2012

MENU BERBUKA RAMADHAN 8 2012

Set Nasi Baryani

Assalamualaikum semua... Alhamdulillah dikurniakan kesihatan dan kesempatan untuk update blog kesayangnku ini... maaf bebanyak.. kekangan kesihatan membuatku agak ketinggalan di dalam mengupdate Dapo kesayanganku ini.. aperpun Alhamdulilah arini ader sedikit kesempatan dan kesihatan.. tuk menu tertunggak t insyaallah akan ader n3 kalau diberi kesempatan ye.. Jom meh aku tepek menu berbuka ari sabtu lepas.. he he he hari cuti bolehlah nak wat menu istimewa sikit he he he kalau tak aper yang dan je.. balik keje lewat.. ngan kesihatan yang tak menentu so menupun menu Radho ha ha ha boleh cam tu?.. Menu yang senang, ringkas n sedap he he he jom layan..

Kalini guna beras Basmati..
Saja tak mo cetak biar nasi tu lerai he he he
Gandingan Ayam Kashmir dan Acar Jelatah..
Kalau sesapa nak resepi boleh tgk  SINI

Cucur Ikan bilis vs Sos jek tak dan wat sambal kicap ..
Menu Sampingan he he he

4 ulasan:

  1. nmpk sedap menu bbuka tu semua...

    BalasPadam
  2. Salam erma! eh? preggy eak? tahniahhhh!! take care ya, salam ramadhan buat erma kat sana juga.. sedapnyer set nasi beriani tuu, suke nasik lerai2 gituuuu :D acar tu mkn byk2 sedappp! :D

    BalasPadam
  3. Salam erma,nampak sedap gandingan nasi & lauk tu,masih sempat memsk walaupon kesihatan kurang mengizinkn.

    take care ya

    BalasPadam