Selasa, 5 Jun 2012

SPAGETTI (Angle hair)

 Spagethi Angle Hair

Assalamualaikum... betul ker istilah neh? ha ha ha tapi rasanyer itulah yang tertera kat ic dia tu ha.. ha ha ha lately ni aku cam suker lak bila wat spagethi neh pakai yang halus aka Angle hair.. huh cam pernah tgk rambut angle huh... abaikan istilah mereka tu.. yang pasti ia licin n kenyal bila dikunyah n aku suker.. he he he kekadang nak wat me goreng aku gantikan ngan Angle hair ni.. selain mudah nak simpan ye tak? jom layan menu Dinner kami yang simple n mudah disediakan... callow..


 Sebenarnyer kalau wat spagethi tang kuah yang penting ye tak?
buh daging kisar lebih2 sikit rempah arogano susu n semestinyer cheese..
mmm wallah tak cukup sepinggan.. kompom kelaut diet tu... ha ha ha
Ader sesapa nak try masak kuah style aku? meh tengok SINI

12 ulasan:

  1. salam erma... sihat?? lama akak tak menyinggah.. dap nihh.. akak suker spageti.. meh campak sepiring..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam kak Hana.. tu lah org bz dah mula ngajo ye kak.. ni cuti sekolah mehlah singgah2 bangi he he he blh lepak sembang2 he he he untuk akak meh erma tapaukan he he he

      Padam
  2. nmpk sedap tu...nk jugak spinggan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak QH.. meh meh join sesama he he he

      Padam
  3. Salam wah nampak sedap,, akupun nak jugak ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam lina meh lina sedap neh jgn lambat t habes he he he

      Padam
  4. Salam erma.. eh, ke kak erma.. sape lg tua nih? haha.. tun lahir thn 84. xperasan blm follow blog erma, baru nk memfolo.. hihi..
    dh lama x makan spagetti, skrg glemer angel hair nih,sana sini msk angel hair ^^ tp tun still peminat setia spagetti, suka gigit kenyal2 sbb dia tebal =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam.. tak kisahpun nak panggil apa janji betul tang erma tu.. lah yer ker..ermalah perasan muda.. ha ha ha erma lahir thn 80.. kira kakaklah yer he he he.. ha'ah.. kalau nak ikutkan memang spagetti lagi tebal n puas makan he he he

      Padam
  5. Salam Erma..eeemmm bila tgk speggeti kat sini, baru terasa lama plak tak makan speggety...sedapppnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam kak Sue..lah ye ker kak meh join mkn spagetti kat sini.. mkn reramai seronok neh he he he

      Padam
  6. Salam.. wah memang sedap dah try cara kak erma wat.. sedap.. semua family suker he he he

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam.. wah cayalah.. rajin adekku yang sorangni he he he

      Padam