Aiskrim Jagung Gula Merah
Salam semua.. arini Pendaftaran Pelajar2 Baru untuk Asasi... komiti Taaruf bantu uruskan semua2 n menyambung untuk Taaruf plajar sekali sampai 31 aribulan.. sibuk? bolehlah dikatakan... Sabtu Ahad lepas.. aku n SK bertugas tuk Kursus Pembangunan Keluarga (KPK 15 siri 1) nipun memacam isu yang berlaku.. tapi dengan nasihat.. aku masih ade disitu.. ok lah berbalik ngan tajuk n3 yang ditepek...dimusim2 panasni sejukkan tekaklah jawabnyer.. kalau petua orang dulu2 tak bagikan minum2 ais time panas2 terikni kan? tapi keinginan mengatasi segalanyer.. asalnyer nak wat Aiskrim kacang Ijo tu.. tapi ngak ader stok.. yang ader Jagung boleh ker? hantam sajelah labu.. ala wat cam bubur jagung gula merah ler.. aper lagi.. ppssttt pestime guna acuanni.. he he he sebelumni pakai plastik Aiskrim Malaysia tu.. he he he jom layan.. sedap ni.. nak bina lemak2 kat badanni memang senangkan? he he he
closeup sikit bekasni.. senang kejer..
Ha tu dia sedia untuk dimakan nyum2 nyamannyer lalu kat tekakni he he he
sedap tu...panas2 ni mkn eskrem. hehe igt kak ema wat aiskrim yg scoop2 tuh.
BalasPadam-chef zorro-
Salam,
BalasPadamnyamannya aiskrim bila masuk ke tekak
wah kite pong dah lamaaaa tak buat eskrim poskan skit
BalasPadamTo : theanswer
BalasPadamtabik chef zorro... lama x nampak.. dah keta idaman nampak? warna tu feberet tu he he he.. alah chef.. wat aiskrim lebur2 jek yang scoop2 beli jek he he he he
To : Wattie
BalasPadamSalam.. mmm memang betul tu.. tu yang pengubat batuk ha ha ha ha
To : Cik mimi
BalasPadamhe he he samalah kita kak.. kalu umah sebelah tingkap.. jangan pos.. hari2 erma huluq pinggan kosong kat tingkap akak he he he
sedap ni erma.. lamanya tak mkn aiskrim bubur kacang.. ingat kecik2 dulu..
BalasPadamTo : Kak Dzana
BalasPadamha'ah ye kak.. time tu memang aiskrim paling best sebelum ader asam boi n milo he he he