Selasa, 20 Julai 2010

SK PULANG dr TERENGGANU (Ikan Bawal Hitam masak Merah 2 & Pak Choy Sos Tiram)

Ikan Bawal Hitam Masak Merah

Salam semua n morning2... pepagi lagi laju2 n3 menu ni... memang fresh n panas2 lagi nape? Aku Story.. n3 yang lepas aku ader gitau SK ke Terengganu selama 5 hari... Hari ini SK PULANG.... tapi aku x ambil cuti coz bz.. banyak kerja... Mlm tadi SK telefon bergerak dari JERTIH kul 9.30mlm... subuh tadi 5.30pg SK gtau dah sampai Hentian Putra... semasa aku bersiap nak kluar umah gi kejer 7.30pg SK masih dalam train sampai Kajang... Maaf Sayang.. x dapat nak sambut kepulanganMu.. ha ha ha...mmmm awal pagi tadi..awalke? ha ha ha kul 6.15pg aku bangun tuk siapkan makan..tuk SK.. die gitau akan minum pagi ngan kengkawan... group Terengganu die tu... baru balik umah.. so Aku ngan suprisenyer laju2 masak tuk lauk mkn tengahari... Aku x balik umah lunch.. masa 1jam yang sangat singkat... ha ha ha tu yang aku masak awal2 tu hahaha

Masakan yang simple n mudah disediakan..

Sayur lak aku gandingkan ngan Pak Choy Sos Tiram... semua yang mudah2 jek maklumler di subuh2 yang hening ni.. ha ha ha jawapannyer yang senang2 ajek... bukan selalu yang senang2 ajek ker? ha ha ha

Pak Choy Sos Tiram

Memang mudan n menyelerakan

p/s... SK kenalah panas memanas aper yang patut yer Sayang... ha ha ha.. idak dibuat dek orang erma oii

2 ulasan:

  1. merah menyalaa... jap2.. nak bawak nasik sendirik. tumpang lauk jek. ahehehehe.. salam kenal gak :)

    BalasPadam
  2. To: Jiya..
    he he he warna macho tapi x pedas mana he he he meh join... he he he tqvm sudi dtg umah..

    BalasPadam