Sabtu, 27 Mei 2017

MENU BERSAHUR RAMADHAN 1 2017

 Menu Bersahur

Assalamualaikum semua pengunjung2 Halamanku yang disayangi semua.. n3 kalini nak share menu bersahur Ramadahn 1 kami.. cam meriah ea? hahahaha selalunya mmg akan masak 1 jenis lauk dan sayur sahaja.. tapi kalini agak meriah sikit, bukan apa sebenarnya masak sesiap lauk untuk santapan putra kesayangku .. hahahahaha..

harini 27 Mei 2017, ada hari PTC (Parent Teacher Conference) ambil kad laporan prestasi pembelajaran Azfar untuk semester I.

setelah selesai sesi PTC, kami akan pulang ke kampung untuk  sama2 berbuka dan bersahur bersama keluarga..
 rancangan akan pulang ke JDT dan PDM juga.. kami ambil cuti tahunan  pada 29-30 Mei 2017.. so sepanjang tu x delah tuan tanah n3 menu bersahur n berbuka ye.. ye lah menu masak sesama ngan mak ni x adil nak pos kan.. hahahahaha..
ok jom layan menu bersahur Ramadhan 1 kami..

 Ayam Masak Ungkep
menu bersahurku merangkap menu Azfar, ye lah menu ni tak pedaskan..

Sambal Ikan (request SK)
wat tak banyak pun 2 ketui je.. hihihi

 Sambal Goreng Kicap simple

 Ulam Timun 

# masak lebih sikit sbb tapau tuk Azfar, ye lah kot2 lapar kat jalanan, mana nak gapai menu. hihihi sabar je kan, mama n papa terliur masa suap Azfar lunch.. aadddoooiii la.. hihihi


2 ulasan:

  1. Rajin nya masak untuk sahur :)

    BalasPadam
  2. hihihi.. memang selalu time sahur lah kita masak nasi berlauk ni.. klau menu berbuka yg simple2 je

    BalasPadam